Profesionalan sistem ulaganja u kladionicu
Profesor
                 GARANCIJA
                  NAKNADA
Linkovi
Izbornik
:: Nakon predviđene pauze i odmora, ponovno smo dostupni našim korisnicima :: Naš novi trajni mail jest elbitak.profesor@gmail.com :: Uskoro slijedi otvaranje naših stranica na engelskom jeziku ::  Sistem koji će vam promijeniti pogled na klađenje :: Nakon svake serije ostvaruje se profit :: Ulaganje određuje se prema vašim dostupnim sredstvima :: Obratite nam se s povjerenjem ::
Blog
utorak, ožujak 22, 2011

Nakon zabilježene pozitvne serije sljedi isplate naknade u predviđenoj vrijednosti od 50kn (kuna).Naknda se plaća putem moneybookers usluge (www.moneybookers.com).Za više informacija izaberite u izbornik traci opciju Naknada.U daljnjem tekstu predstaviti ću vam moneybookers uslugu,pošto je ona većini korisnika nepoznata.


Preuzeti članak:
Dosta ljudi želi iskušati klađenje u online kladionicama. Međutim često se susretnemo sa problemom uplate i isplate novca na račun kod internet kladionice. Svaka kladionica prije uplate pokreće proceduru provjeravanja kreditnih kartica i iako su te procedure prilično slične nitko ne voli prolaziti istu gnjavažu više puta.
Tu u igru ulazi Moneybookers, revolucionaran globalni servis za transfere novca na internetu. Sve što vam treba je email adresa. Što vam točno Moneybookers omogućava?

Moneybookers mogućnosti:
*uplaćivanje novca na vaš Moneybookers račun
*isplaćivanje novca sa vašeg Moneybookers računa
*slanje novca sa Moneybookers računa na drugi Moneybookers račun
*primanje novca na vaš Moneybookers račun
*plaćanje raznih roba i usluga sa svoga Moneybookers računa (npr. nama najvažnije uplate i isplate sa računa kod kladionice, ili npr. plaćanje odjeće na nekom web sajtu za prodaju odjevnih predmeta itd.)

Moneybookers i slični servisi se nazivaju i internet novčanik (eng. e-wallet). Kada imate novca na Moneybookers računu, možete vršiti razna plaćanja i to u realnom vremenu.
Sve transakcije su instant, nema čekanja na odobravanja, trgovac ili kladionica odmah registrira uplatu. Naprimjer uplata novca na račune kod kladionica i isplata sa računa kladionice na Moneybookers račun je proces od par minuta. Gotovo sve kladionice podržavaju Moneybookers.
Na samom Moneybookers sajtu možete pronaći i web shop "shoping&services" a tu su linkovi na neke sajtove gdje robu možete plaćati Moneybookersom, a njih svaki dan ima sve više.

Moneybookersova velika prednost je njegova karakteristika da je sigurno, pouzdano i centralizirano rješenje plaćanja. Od sada nema potrebe da ustupate vaše povjerljive podatke kao broj kreditne kartice na raznim sajtovima kada god želite nešto platiti online ili napraviti uplatu kod neke kladionice i prolaziti razne sigurnosne procedure autorizacije i to više puta. Dovoljno je da otvorite račun na sigurnom i provjerenom Moneybookers sajtu i sa jednim računom učlanjujte se u kladionice, kupujte na raznim web sajtovima, plaćajte online, bez straha da će netko zloupotrijebiti broj vaše kartice.

Isplate i uplate na račune kod kladionica
Isplate i uplate na račune kladionica sa Moneybookersom su instant, sigurne i besplatne. Moneybookers ne naplaćuje transfere na račune kod internet kladionica. Čim uplatite novac Moneybookersom na račun kod kladionice on je odmah vidljiv na vašem kladioničarskom računu i možete se odmah kladiti. Isto tako čim zatražite isplatu sa računa kladionice na vaš Moneybookers račun, novac će odmah biti na vašem računu, a onda novac možete po volji uplatiti kod druge kladionice naprimjer, ili zatražiti isplatu na vaš bankovni devizni račun.
Savjet! Kod nekih kladionica je važno da vaša email adresa koju ste dali prilikom registracije kod kladionice bude ista kao i email adresa koju upotrebljavate kod Moneybookersa. Kladionice upotrebljavaju taj email kako bi registrirale vašu uplatu na vaš račun. Ako ste se već registrirali sa različitim emailom, možete ga promjeniti u postavkama vašeg računa.

Uplata (Deposit) na Moneybookers račun
Moneybookers ima lokalne bankovne račune u 28 zemalja i podržava uplate u njihovim valutama. Moneybookers ima lokalni bankovni račun u Hrvatskoj i podržava uplate u kunama što znači da se svaka Vaša uplata na moneybookers račun tretira kao uplata u domaćem bankovnom prometu i ne plaćate naknadu ako uplaćujete s računa kod Zagrebačke banke ili u nekoj od poslovnica iste. Za uplate iz drugih banaka plaća se naknada u visini 1 – 2,50 kn. Podržane kartice su Visa i Mastercard. Troškovi uplata bankovnim transferom su besplatne, a kreditnom karticom iznose 1,90%. Preporučam vam Euro kao valutu za uplatu iz Hrvatske. Ako se odlučite za bankovni transfer, bankovni račun Moneybookersa kao i druge potrebne informacije možete pronaći na Moneybookers sajtu.

Isplata (Withdrawal), sa Moneybookers računa
Isplate su moguće bankovnim transferom na vaš bankovni račun i na kreditnu karticu Visu. Troškovi isplata su fiksni (1,80 Eura) i ne zavise od iznosa isplate. Isplata novca sa Moneybookers računa je provjereno vrlo brza i ako zatražite isplatu na vaš devizni račun, novac je na računu kod vaše banke za par radnih dana. Prije zatraženje isplate pitajte u svojoj banci SWIFT i IBAN kod, što će omogućiti bržu isplatu.

Elektronski transferi:
Troškovi slanja novca sa Moneybookers računa na drugi elektronski račun iznose 1% i to samo do maksimalno 0.5 Eura iznosa. Primanje novca elektronskim putem na Moneybookers račun je besplatno.

Moneybookers prednosti i činjenice:
Internacionalno plaćanje, niski troškovi, transakcije u realnom vremenu, sigurnost, sustav za transakcije je isti kao i sustavi koji koriste banke i zaštićene su 128 bitnom enkripcijom. Tvrtka je registrirana u Engleskoj i Walesu i regulirana kao agencija za izdavanje elektronskog novca od FSA (Financial Services Authority) Ujedinjenog Kraljevstva.

Registracija:
Registracija je jednostavna i vrlo brza. Najvažnije je da imate ispravan e-mail, jer će te prilikom traženja isplate na Moneybookers račun uvijek davati svoju email adresu. Email adresa je kod Moneybookersa kao broj računa u banci i nju ćete davati kada poželite slati novac nekome ili vršiti plaćanja Moneybookersom (u tome slučaju trgovac će vam dati svoju registriranu Moneybookers adresu).
Nakon što se registrirate, možete položiti novac na svoj Moneybookers račun. Ukoliko se odlučite na polaganje novca kreditnom karticom, morate prvo dodati kreditnu karticu u svoju listu kartica. Nakon što dodate karticu potrebno je karticu potvrditi (eng. verify). U trenutku pisanja članka to se je radilo na slijedeći način, Moneybookers će oduzeti slučajnu svotu do 1,00 Euro sa vašeg računa (npr. 0,67 centi) i kada dobijete vaš mjesečni izvještaj kartice tu svotu ćete upisati u polje na Moneybookers sajtu prilikom potvrđivanja svoje karticu. Zašto je to potrebno? To je radi zaštite vaših novčanih sredstava. Na taj način se spriječavaju razne ilegalne radnje kreditnim karticama, kao npr. spriječavanje da netko ukradenom karticom ili ukradenim brojem kartice troši vaš novac. Proceduru je potrebno odraditi samo jednom i nakon toga potvrđenu karticu koristite dalje normalno i jednostavno. Moneybookers posvećuje puno pažnje sprečavanju upotrebe njegovog servisa za razne ilegalne radnje pranja novca. Na taj način su i vaša sredstva sigurnija.

Zaključak
Sve je detaljno objašnjeno u tekstu iznad, Moneybookers je jedan od najsigurnijih, najjeftinijih, najbržih i najjednostavnijih servisa za elektronske transfere novca i za uplatu kod kladionica.

Za otvaranje računa kod Moneybookersa možete kliknuti OVDJE ili ići direktno na www.moneybookers.com

profesor @ 11:14 |Isključeno | Komentari: 0
 
Index.hr
Nema zapisa.