Profesionalan sistem ulaganja u kladionicu
Profesor
                 GARANCIJA
                  NAKNADA
Linkovi
Izbornik
:: Nakon predviđene pauze i odmora, ponovno smo dostupni našim korisnicima :: Naš novi trajni mail jest elbitak.profesor@gmail.com :: Uskoro slijedi otvaranje naših stranica na engelskom jeziku ::  Sistem koji će vam promijeniti pogled na klađenje :: Nakon svake serije ostvaruje se profit :: Ulaganje određuje se prema vašim dostupnim sredstvima :: Obratite nam se s povjerenjem ::
Blog
nedjelja, travanj 6, 2008

Pošto sam već u nekoliko navrata istaknuo da je ovdje na početku bitno ponajprije povjerenje,ovdje ću postaviti prostor za sve korisnik koji su radili samnom i koji vam mogu garantirati kao i potvrditi uspješnost usluge.Svaki od korisnika koristi moju uslugu te vam može osobno potvrditi kao i garantirati sve napisano.
Stara izreka kaže,dobar glas se daleko čuje,a loši još dalje...

***
Autor: S.V.
"Pozdravljeni, za početak bi rekao, da kao i vi igram sportske stave več više godina.Svi, koji se time bavimo,znamo kakav je to mukotrpan posao i uvjek tražimo najbolje strategije i kombinacije. Zašto sam dao ovaj naslov ču sada malo obširnije opisati.
Kao svaki koji igra stave preko interneta, tako i ja, sam uvjek tražio najbolju opciju kako najbolje uložit kapital koji sam imao za tu vrstu mojeg hobija.Tako sam neleteo na stranicu bloga http://profesor.bloger.hr/ koja mi je promenila pogled na ovaj moj hobi.Moram reči da sam u prošlosti imao padove i dobre rezultate ali uvjek sam nešto tražio i eto dogodio se PROFESOR. Znam sada čete reči,još jedan koji na lak način od naivaca povuče pare itd.
Ali ja sam več u godinama i izasebe imam i abrahama, tako da vam mogu garantirat kaj profesor piše na svom blogu je do sada sve tačno.
Počeo sam surađivati sa profesorjem 12.04.2008 danas smo 11.05.2008 to je odprilike točno jedan mesec.Sad smo u osmoj seriji i rezultati so fantastični.U mesec dana se je banka povisila za cirka 78% onda kad odštejem troškove je negdje 54% ČISTOG PROFITA.Inače radim u banci i sad vas pitam koja banka ti da 54% obresti.To je fantastičen rezultat.
Sad nešto da napišem o profesorju, nemojte me pitat ko je jer neznam, sa njim kontaktiram samo preko računala i još jednom kažem provereno SVE ŠTO PIŠE NA SVOM BLOGU JE TAČNO.Neznam o kakvoj ekipi se radi ali su veoma profesionalni.Nema problema i ako imate bilo kakvih problema, tako je meni pomogao kod otvaranju računa kod Monybookersa i bilo što sam zamolio nije bilo problema.Jedino što je bitno, moraš se striktno držati navodil koje ti šalje.Možda naiđemo ponekad ,da ne stignem uplatit koji par zbog obaveza ali i to se sredi.
Sad neko se pita zašto uopče pišem ovaj tekst, pa zato jer gospoda kladioničari vi dobro znate koji ste u ovom poslu,koja je prednost kladionice i hoču da jim pariramo na način kako se to radi.
Za kraj bi samo rekao, da vam srdačno priporučujem i sami se uverite na gornjem naslovu.
Ako nije nešto napisano kako treba, ja se opravičujem a vi več znate EH SLOVENAC.
Srdačan pozdrav ma gde več bili.
Sanko  " 

***Autor: M.C.
"SLO: 97% igralcev na športnih stavah izgublja svoj denar. Razlogov za to je več, najpomembnejši pa so finančna nedisciplina, tveganje prevelikih zneskov in igranje na toliko parov, da so stave podobne igranju lota, kjer je možnosti za zadetek zelo malo. Tudi sam sem bil med njimi. Vendar sem »vedel«, da obstaja način, ki bi prinašal konstanten dobiček. Iskal sem dve leti... in našel. Prišel je Profesor. Njegov sistem je fantastičen. Po njegovi nasvetih igram en mesec in štiri dni, moja banka pa se je povečala za neverjetnih 238%. Vse kar piše na njegovi strani je točno, dobiček pa je zagotovljen. Naj se zgodi karkoli, zagotovo ostanem pri Profesorjevem sistemu. Odkar igram z njim, povsem brez skrbi stavim tudi večje zneske, saj sem prepričan, da uspeh pride. Vedno. Če želite zaslužiti, morate delati točno po njegovih nasvetih. Najbolj pomembna pri tem sistemu je finančna disciplina, zaupanje in pozitivna energija. Tudi denar je energija in če smo pravilno naravnani, je imamo v izobilju. Tako je z vsem v našem življenju. Vse kar delamo, za karkoli se odločimo, delajmo 100%. Tako bomo v življenju imeli vse, karkoli si želimo. Če si nekaj zares želimo, vse stvarstvo stremi k temu, da se nam želja uresniči.

HRV:97% igrača u sportskem klađenju gubi svoj novac. Razlozi za to su brojni, najvažniji su financijska nedisciplina, riskiranje prekomjerne količine novca i klađenje na toliko para da se igraju  kao loto, gdje je potencijal za pozitivan rezultat vrlo mali. Također, bio sam među njima. Ali sam "znao" da postoji način, kojim bi se stvarao stalan profit. Tražio sam dvije godine ... i našao. To je Profesor. Njegov sistem je fantastičan. Po njegovih savjetih  igram jedan mjesec i četiri dana, moja banka je od tada povećana za nevjerovatnih 238%. Sve na njegovoj stranici je taćno, profit je siguran. Da se dogodi bilo šta, svakako ću ostati u tom sistemu. Od kada igram sa njim, u cijelosti, bez brige, igram sa večim novcima, jer sam uvjeren da uspjeh dođe. Uvijek. Ako želite zaraditi novac, sve što morate, morate tačno raditi po njegovem savjetu. Najpomembnije u tom sistemu su financijska disciplina, samopouzdanje i pozitivna energija. Također, i novac je energija, a ako smo pravilno orijentirani imamo ga u izobilju. Ovako je sa svim u našim životima. Sve što radimo, sve za što se odlučimo, radimo 100%. Dakle, u životu imat ćemo svega, što god želimo. Ako nešto zaista želimo, sve stvaranje tendira da nam želja dođe u stvarnost."
profesor @ 10:19 |Isključeno | Komentari: 0
 
Index.hr
Nema zapisa.